Strigatul mut (video)

„Strigatul mut” („The Silent Scream”) este un documentar care arata ca AVORTUL nu „indeparteaza un ghem de tesuturi”, asa cum afirma sustinatorii acestuia, ci UCIDE O FIINTA VIE. Filmul prezinta si explica inregistrarea cu ultrasunete a unui avort prin aspiratie, in primul trimestru de sarcina.

Imaginea copilului nenascut, ferindu-se de chiureta si cascand gura intr-un „strigat mut” in incercarea de a scapa de instrumentul ucigas, este una din cele mai dramatice scene captate vreodata.

Filmul este realizat si prezentat de dr. Bernard Nathanson, pe care „Strigatul mut” l-a schimbat total. Din director al uneia din cele mai mari clinici de avorturi din New York si fondator al organizatiei care a legalizat avortul in SUA (NARAL), dr. Nathanson a devenit un mare luptator pentru cauza vietii.

Acest film nu are nimic a face cu religia. Dr. Nathanson s-a declarat ateu. Nu are nimic a face cu „convingerile personale”. Este doar crudul adevar: avortul nu inseamna „dreptul femeii de a alege”, ci o crima comisa „legal” impotriva unei fiinte umane.

Organizatiile, medicii si politicienii pro-avort din Romania si intreaga lume tin femeile in ignoranta, ascunzandu-le, prin omisiune sau minciuna, adevarata natura a acestui act criminal, dar si consecintele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.

Avortul a devenit o industrie puternica si influenta. Cu cinism, cei care pretind ca „ajuta femeile” opereaza in toata lumea o retea de mii de clinici, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari. Bani patati de sange de om.

Impotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum „Strigatul mut”. Vizionati filmul si anuntati si pe altii despre existenta lui.

Sursa: www.strigatulmut.ro

0 păreri la “Strigatul mut (video)

 1. bolosin florin

  Este o tragedie ceea ce se intampla in zilele noastre, cand mama cu copilul, doi pacienti se duc la spital sanatosi, mama se intoarce acasa bolnava, iar copilul ramane la spital fiind omorat. Dumnezeu este cel care ne-a creat, suntem facuti dupa chipul si asemanarea Domnului, omul nu poate dispune nici de viata sa nici de-a altuia. Dumnezeu este autorul vietii , noi suntem chemati sa spunem Nu avortului si Da vietii.Mamele noastre ne-au dat sansa sa traim ,la randul nostru si noi suntem datori sa protejam viata copiiilor nostri.
  Cu prietenie, Bolosin Florin -membru in Biserica Baptista Sfanta Treime din Deva.

 2. bolosin florin

  Viata copiiilor nostrii trebuie aparata, trebuie protejata, trebuie pazita cu sfintenie, orie Avort inseamna crima impotriva umanitatii, orice avort inseamna blasfemie la adresa lui Dumnezeu, o lupta demonica impotriva lui Dumnezeu, si cu darul Vietii pe care El ni-l da. Avortu este un act de violenta impotriva copiiilor nostrii. Avortul este uciderea copilului tau, el are dreptul ca si tine, la Viata si la Dragoste. Asuma-ti responsabilitatea. Apara Viata copilului tau si roagate Domnului, pentru mantuirea lui.
  Dumnezeu sa va binecuvinteze.
  Cu prietenie, Bolosin Florin -membru in Biserica Crestina Baptista Sfanta Treime din Deva.