Epilog Peniel, Oradea 2011

Epilog Peniel, Oradea 2011

Multumim mult pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat si in acest an pentru reusita Conferintei Nationale de Tineret Peniel. Rugaciunile, postul, si participarea voastra activa au facut ca aceasta lucrare sa fie una plina de har si de prezenta lui Dumnezeu.

Urmand motto-ul conferintei din Galateni 5:25, predicatorii invitati, inspirati de Dumnezeu, ne-au invatat ca fara Persoana si lucrarea Duhului Sfant in noi nu am putea fi mantuiti, ca fara lucrarea plina de har a Duhului nu am putea fi sfintiti si ca fara imputernicirea Duhului nu am putea fi si/sau oferi dovezi vii ale marturisirii credintei noastre.

Inchinarea dinamica, cele 12 seminarii optionale oferite (pe lange cele 4 sesiuni plenare), cele doua concerte in stiluri muzicale diferite, cele 4 proiecte sociale prezentate si maratonul de necurmata lauda si mijlocire inaintea Domnului (37 de ore) vor ramane o amintire vie in inimile celor aprox. 2.500 de tineri prezenti la aceasta conferinta (din 30 de judete si 8 tari).

In mintea noastra va mai ramane si faptul ca la acest eveniment am reusit sa strangem si sa donam organizatiilor umanitare prezentate 16.681 lei (4.100 Euro / $ 6.065), ca si-au adus aportul in diverse slujiri peste 350 de tineri si ca evenimentul a fost transmis live pe doua posturi de radio on-line si pe televiziunea Alfa Omega Tv. Fie ca Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti acei care au facut posibile aceste realizari!

Totusi, cea mai mare realizare este lucrarea infaptuita de Duhul Sfant in inimile participantilor: unii si-au predat viata Domnului, altii s-au impacat din nou cu Dumnezeu-Tatal, altii au fost iertati si eliberati de condamnarea pacatului, iar altii si-au intarit credinta in Dumnezeu.

Fie ca Domnul sa ne ajute pe toti sa umblam in Duhul, facand voia lui Dumnezeu in fiecare zi a vietii noastre!

Soli Deo Gloria!

Echipa Peniel
www.peniel.ro