Multumiri din partea Familiei Gog si a Bisericii Emanuel

Biserica Emanuel împreuna cu intreaga familie a pastorului Gog Lazar, multumeste lui Dumnezeu Tatal, Jehova Rapha, – Vindecatorul – care prin ranile Domnului nostru Isus Christos a adus restaurare rapida a starii de sanatate a sotului, al tatalui si a pastorului Gog Lazar.

Familia pastorului Gog Lazar si Biserica Emanuel aduce multumiri tuturor bisericilor din America, din Romania si din intreaga lume, care prin intermediul internetului nu doar se închina cu Biserica Emanuel, dar stiu si sa sufere si sa simta împreuna cu noi.

Va multumim înca o data si credem ca veti continua rugaciunea, iar parafrazand Cuvantul Domnului din Luca 14:14, zicem: “Si va fi ferice de tine, pentru ca noi nu avem cu ce sa-ti rasplatim; dar ti se va rasplati la invierea celor neprihaniti.”

Cu dragoste în Domnul Isus,
Rev. Dr. Lazar Gog
Familia Gog
Biserica Româna Emanuel, Anaheim, California

Sursa: emanuelchurch.com

0 păreri la “Multumiri din partea Familiei Gog si a Bisericii Emanuel

 1. Traian

  Multumesc si eu Tatalui meu ceresc si Domnului Hristos caci
  mi-a ascultat rugaciunea si l-a insanatosit grabnic pe fratele Lazar Gog(am folosit in rugaciune cuvantul „grabnic”).De acum incolo voi multumi Domnului pentru sanatatea dansului si a familiei, ii iubesc pe toti.
  Deabia astept sa ascult predica intitulata ” perspectiva profetica 2011.
  Cu toata dragostea in Domnul Hristos, Maria si Traian din Craiova

 2. EMIL

  si eu astept cu nerabdare perspectiva profetica pe 2011
  Il iubim pe Lazar Gog si cred ca Domnul nu il va parasi sa ramina de rusine totii potrivnici
  AMIN
  EMIL ENE SACRAMENTO CA

 3. monica si marius cruceru

  multumim Domnului Isus pentru fratele si mentorul nostru pe care-l iubim din toata inima. Doamne fi slavit si binecuvantat in Fam.Gog. Amin