Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania 2010

Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania 2010

Duminica 28 februarie 2010 se celebreaza Ziua Nationala de Rugaciune pentru Romania. Este al saselea an consecutiv cand credinciosii se unesc, fiecare in bisericile locale, cu un scop unic – apropierea de Dumnezeu in rugaciune pentru binecuvantarea poporului roman, indiferent unde se afla! Potrivit Bibliei, este bine ca in fiecare zi sa ne rugam pentru tara noastra dar, de asemenea, este valoric sa existe o zi speciala in care credinciosii, “in duh si adevar”, sa aiba aceeasi ruga de multumire si mijlocire! ”Ferice de poporul al carui Dumnezeu este Domnul! Ferice de poporul pe care Si-l alege El de mostenire!” – Psalmul 33.12 este tema evenimentului din 2010.

Imaginati-va o Romanie aparte in care in cel putin 1000 de biserici, de dimineata si la lasarea serii, credinciosii inalta cu putere rugaciunea : Doamne, binecuvinteaza Romania !

Anul acesta ne-am rugat si ne vom mai ruga in mod special pentru situatia economica si spirituala a Romaniei.

Organizatori si parteneri: Bisericile Evanghelice din Romania, Centrul Arta pentru Viata, Credo TV, RadioFiladelfia.ro, Radio Vocea Evangheliei, resursecrestine.ro, Farul Crestin, tanarcrestin.ro, stiricrestine.ro si alti parteneri media din strainatate.