TPM a spus astazi start Festivalului ProMisiune 2011

Astazi, la Dezna – Arad, Tineri Pentru Misiune Medias a deschis editia 2011 a Festivalului ProMisiune. La eveniment participa peste 50 de persoane. Timp de cinci zile, in perioada 18-22 iulie 2011, participantii vor petrece timp in partasie, inchinare si pregatire pentru marea batalie spirituala in campul de misiune. Dupa aceasta saptamana de pregatire tinerii echipati, vor pleca in cinci destinatii ca sa duca la indeplinare Marea Trimitere la care am fost cu totii chemati. Destinatiile sunt: Oltenia, Republica Moldova, Asia de Est, India si Kenya.

In aceste locatii de misiune cele cinci echipe se vor afla in perioada 22 iulie – 20 august 2011. In dependenta de nevoile comunitatii locale unde vor sluji, ei se vor implica in lucrarea cu copii, in vizitarea oamenilor nevoiasi si alte activitati de caritate.
Vom reveni cu detalii si poze de la eveniment. Rugati-va pentru echipele care vor merge in misiune. Majoritatea zonelor presupun anumite dificultati pentru misiune. Rugati-va pentru suport financiar suficient pentru echipe, unitate intre membrii echipelor si protectie spirituala si fizica asupra tinerilor care pleaca in aceaste calatorii misionare.

Afla mai multe pe www.promisiune.info

Doina Bejenaru