Anulati marsul homosexualilor!

Opriti batjocora homosexuala de pe strazile Bucurestiului

Un grup de organizatii pro-romanesti a depus astazi la Primaria Capitalei o petitie prin care se cere Primarului General Sorin Oprescu anularea protocolului incheiat cu Asociatia Accept pentru desfasurarea marsului asa-ziselor “minoritati sexuale” de sambata, 22 mai a.c.

OPRITI BATJOCURA HOMOSEXUALA DE PE STRAZILE BUCURESTIULUI!

Scrisoare si Petitie adresata Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu

Domnule Primar,

Pentru data de 22 mai este prevazuta o noua editie a unei manifestari stradale reprobabile, parada asa-ziselor „minoritati sexuale”. Nici ca se putea un moment mai bine ales: in plina criza economica si sociala de proportii!

In timp ce bugetarilor li se taie salariile, parintilor nostri li se taie pensiile, copiilor li se ia de la gura, somajul creste si economia e la pamant, homosexualii ies iar in strada, cu baloane si cantece, imbracati ca niste paparude la o petrecere grotesca.

Ce au de sarbatorit? Mizeria pensionarilor? Fuga din tara a tinerilor profesionisti? Dezastrul educatiei publice? Catastrofa din sanatate? Deznadejdea generala din Romania?

Ce gandesc oare politistii si jandarmii, stiind ca lor li se reduc salariile cu 25%, dar se gasesc totusi bani pentru organizarea unui masiv dispozitiv de paza a unor indivizi care isi muta o problema personala – orientarea sexuala – in strada, silindu-ne sa asistam la un spectacol oribil?

V-ati intrebat vreodata cum se poate ca o asociatie care are mai putin de 50 de membri sa calce pe nervi, an de an, un popor intreg? Daca nu, va spunem noi: „persecutatii” si „discriminatii” homosexuali primesc pentru scopurile lor sprijin masiv – financiar, logistic si politic – din strainatate, cheltuind milioane de euro din banii magnatului George Soros si din bugetul UE (bani publici, deci!) pentru a fabrica si impune propriile standarde sociale, lingvistice si legislative asupra societatii romanesti.

Ani de zile ne-au amenintat ca nu vom adera la UE daca nu le vom permite sa se expuna agresiv in strada. Acum, cand au obtinut acest „drept”, ce mai vor, de fapt, homosexualii de la noi?

Dupa ce anul trecut au esuat in a-si transforma relatiile amorale in standard legal alaturi de familia traditionala, homosexualii romani, impreuna cu colegii lor europeni, insista acum pe toate caile pe langa birocratii de la Bruxelles, pentru ca acestia sa impuna tuturor statelor membre un pretins „drept la casatorie si la adoptie homosexuala”.

Asta fac ei, membri ai unei mini-minoritati extrem de guralive si galagioase. Dar noi, majoritatea, nu avem nici un cuvant de spus?

Domnule Primar,

Propaganda homosexuala in spatiul public este o ofensa la adresa majoritatii romanilor si un atentat psiho-social impotriva minorilor din Bucuresti si intreaga Romanie, avand in vedere preluarea pe larg a acestor manifestari anormale de catre televiziuni.

Cu atat mai mult in actuala situatie de tensiune si nemultumire provocata de criza din tara cetatenii trebuie sa fie scutiti de aceasta batjocura suplimentara.

Respectarea drepturilor unor minoritati nu inseamna jignirea majoritatii acestui oras si a acestei tari. Daca maine o alta minoritate, a pedofililor sau zoofililor, va dori sa-si organizeze un mars pentru promovarea casatoriilor cu copii sau cu capre, o veti aproba numai pentru ca este sponsorizata de Fundatia Soros, ca in cazul de azi?

Aceasta boala nu este caracteristica poporului roman. Avem toata compasiunea pentru bolnavi, dar bolile se trateaza – si nu in spatiul public, ci in locuri de specialitate. Cat despre „Europa”, aceasta inseamna nu doar drepturi, ci si ceva obligatii, cum ar fi respect fata de valorile traditiei crestine, in cazul Romaniei un fundament de netagaduit al formarii poporului si statului roman.

Recent, in capitala statului roman de peste Prut, Chisinau, la cererea majoritatii populatiei si cu sprijinul Mitropoliei Basarabiei, autoritatile au interzis desfasurarea in centrul orasului a manifestatiei homosexualilor, ulterior aceasta fiind chiar anulata.

Avand in vedere respectul Dvs. fata de cetatean si traditiile poporului roman, va cerem imperios, pentru binele tuturor, sa anulati neintarziat protocolul de colaborare semnat intre Primaria Capitalei si Asociatia „Accept” pentru desfasurarea adunarii publice a „minoritatilor sexuale” de sambata, 22 mai 2010.

Cu respect,

• Alianta Familiilor din Romania
• Asociatia pentru Apararea Familiei si Copilului
• Asociatia Civic Media
• Asociatia pentru Pastrarea si Promovarea Valorilor Culturale Nationale „ASTRADROM”
• Civic Net – Piata Universitatii
• Liga Studentilor – Membri Seniori
• Fundatia Romanian Children’s Appeal
• Partidul „Pentru Patrie”
• Uniunea „Vatra Romaneasca” – Fil. Bucuresti
• Liga de Utilitate Publica
• Fundatia Crestina „Arsenie Boca”
• Asociatia Pentru Educatie si Libertate
• Asociatia Victimelor Mineriadelor
• Asociatia Adevar si Dreptate
• Asociatia pentru Apararea Drepturilor Apatrizilor si Refugiatilor
• Grupul Independent pentru Democratie

0 păreri la “Opriti batjocora homosexuala de pe strazile Bucurestiului

 1. Maria

  Dragi aparatori ai Crestinatatii, pozitia dumneavoastra este cel putin fragila in raport cu cauza pe care considerati orbeste ca o aparati.

  Prin protestul dumneavoastra nu faceti decat sa aratati cat de ingusta va este intelegerea invatamintelor crestine si cat de discriminatoriu si instigator este discursul unor reprezentanti ai Crestinatatii, celei propovaitoare de iubire fata de aproape.

  Caci prin ce se deosebeste Crestinismul de celelalte credinte religioase? Va mai amintiti?
  Care este esenta credintei Crestine, esenta care o deosebeste fundamental de celelalte? Haideti, va rog, faceti un efort, tocmai ce v-am spus! Totul se reduce la o singura sintagma, atat de frumoasa: IUBIREA FATA DE APROAPE.

  Ce va indreptateste sa denumiti „batjocura”, incercarea unor oameni de a informa publicul cu privire la nedreptatile pe care le traieste? Acesti oameni nu sunt zgomotosi, dar stiu ca atat Drepturile Omului cat si Constitutia si Legislatia de stat le da dreptul, ba chiar ii obliga, sa nu renunte sa lupte pentru drepturile lor. Si au ales sa se foloseasca de acest drept o data pe an. Astfel, ei nu incearca sa „corupa” pe nimeni, asa cum dumneavoastra cu iresponsabilitate le reprosati, ci vor doar sa anunte o data pe an ca ei exista dar ca in Romania nu le sunt recunoscute si respectate drepturile.

  Ma folosesc de aceasta ocazie sa va informez ca discursul discriminatoriu pe care il promovati nu se bazeaza pe experiente personale in mai bine de 90% din cazuri. Necunoscand indeaproape pe niciuna dintre persoanele care vor participa sambata la mars, nu intelegeti ca un cuplu format din persoane de acelasi sex se bazeaza pe aceleasi principii, functioneaza in virtutea acelorasi reguli, cunoaste aceeasi evolutie in timp, cunoaste aceleasi suisuri si coborasuri, cunoaste aceleasi probleme si deci are nevoie sa fie respectata in acelasi mod si sa se bucure de aceleasi drepturi ca ale unui cuplu heterosexual. Intelegeti? Nu este foarte complicat!

  Un exemplu de drept de care nu se pot bucura cuplurile formate din parteneri de acelasi sex: dreptul la legalizarea relatiei, de obtinere a unui act care sa ateste ca intre cele doua persoane exista o relatie de cuplu. Ce se intampla atunci cand un membru al unui cuplu heterosexual trece in nefiinta? Partenerul sau are dreptul asupra lucrurilor agonisite impreuna si nu de putine ori, se chiverniseste din pensia de urmas. Haideti sa ne imaginam cum se intampla despartirea prin moarte a partenerilor ce compun un cuplu homosexual. Ce se intampla cu partenerul ramas in viata? Are vreun drept? Conform legii, nu are niciun drept.

  Astfel va incurajez sa facem un efort de empatie, asa cum chiar credinta pe care o propovaduiti ne invata.

  Cu deosebita consideratie!