Conferinta nationala de tineret – Suceava 2011

Conferinta nationala de tineret – Suceava 2011

Dragi tineri, doresc sa va reamintesc de apropierea Conferintei Nationale de Tineret, organizata de Societatea Misionara Romana la Biserica Baptista Maranatha din Suceava, care va avea loc intre 22 si 26 august.
Tema conferintei este  Cum sa traim in asteptarea revenirii Domnului Isus Cristos – o examinare a invataturii din 1 si 2 Tesaloniceni. Cred ca tema este deosebit de relevanta daca observam cu atentie tot ce se petrece in jurul nostru. Bineinteles ca vor fi discutate multe subiecte legate de venirea Domnului, intelegerea escatologiei biblice si trairea in sfintenie in lumea noastra.
Anul acesta echipa de conferentiari va fi alcatuita din Livius Percy, Samy Tutac, Viorel Candrianu, Virgil Neagu, Dan Boingeanu si Florentin Clipa.
Va invitam sa veniti pregatiti sa participati la timpul de lauda si inchinare deoarece dorim sa oferim posibilitatea mai multor participanti sa cante, sa prezinte marturii personale sau sa contribuie in alte moduri la edificarea celorlalti.
Nu uitati de provocarea de a memora 1 si 2 Tesaloniceni – veti primi un premiu special daca memorati, si veti beneficia toata viata de Cuvant!
Va asteptam la Suceava!

Livius T. Percy,
Presedintele SMR

 

Modalitatea de înscriere:

· pe internet la site-ul www.StudentiCrestini.ro la sectiunea Inscrieri Conferinta 2011

· telefonic – 0359-432-616

· fax: 0259-436-152

Costul:

160  de lei – in acest cost se includ:
· materialele Conferintei;
· cazarea si mancarea (trei mese pe zi);
· cafea si fursecuri în pauzele Conferintei;
· reducere de 20% pentru cumpararea cartilor publicate de SMR (Editura Cartea Crestina).