RVE Suceava reactioneaza

RVE Suceava reactioneaza la decizia AGA Vocea Evangheliei

Comitetul local al Radio Vocea Evangheliei Suceava reactioneaza la decizia AGA Vocea Evangheliei de a interzice difuzarea materialelor cu Iosif Ton pe frecventele RVE din tara. Va prezentam in continuare scrisoarea RVE Suceava.

Catre comitetul AGA al RVE,

Iubiti frati,

Va facem cunoscut ca în sedinta care a avut loc în data de 29 decembrie 2010, Comitetul local radio al RVE Suceava, a discutat hotarârea AGA privind interzicerea difuzarii mesajelor fratelui Iosif Ton în cadrul programelor Vocii Evangheliei. Dupa discutarea acestei decizii, Comitetul local radio al RVE Suceava, îsi exprima îngrijorarea cu privire la modul în care a fost luata acesta decizie ce a fost impusa tuturor statiilor locale radio, fara o consultare prealabila a comitetelor locale radio.

Deoarece aceasta hotarâre poate afecta  relatia dintre reprezentantii cultelor evanghelice din comitetul local radio Suceava, Comitetul local radio Suceava îsi rezerva libertatea de a decide asupra grilei de programe a acestei statii.

În nadejdea ca Dumnezeu ne va da întelepciune pentru rezolvarea acestei situatii, va salutam cu toata dragostea în numele Domnului Isus.

Comitetul local RVE Suceava

Sursa: Suceava Evanghelica

Consiliul Local Radio (CLR) Suceava are urm?toarea componen??:

Cultul penticostal:
1. Badelita Ioan
2. Cotlet Nicu
3. Macoveiciuc C-tin

Cultul baptist:
1. Boghian Vasile
2. Boingeanu Dan
3. Candrianu Viorel

Cultul Crestin dupa Evanghelie:
1. Cojocaru Aurel
2. Fodor Ioan
3. Haures Cornel

0 păreri la “RVE Suceava reactioneaza la decizia AGA Vocea Evangheliei

 1. marius mihai

  Iata binecuvantati ai Domnului.
  Ne bucuram sa vedem o pozitie ferma, impartiala si plina de dragoste. Ne dorim sa impartasim ceea ce ne uneste in Hristos, nu ceea ce ne separa.

  Domnul sa fie cu voi cu toti! Amin!

 2. Stefan

  Sunt putini cu sira spinarii dreapta,nu credinta le este unora totul ci o paine mai mult sau mai putin alba .Suntem balcanici si la capitolul credinta.Pacat!!!!!!!!!!!!!!

 3. Clement

  De ce este omul acesta vinovat?De marturisire si pocainta?
  De ofensa adusa unuei confesiuni religioase?
  De multumirea de-a ne fi invatat cu slabiciunea judecatilor
  atat de critice fat de oameniii recuperati?!
  De ce-i vinovat fr Dr Iosif Toon????
  Multa nemernicie intre…sfintiii de astazi!….

 4. Violeta

  vai de fratii care zic cas frati si apoi cauta razboi.fr.Iosif Ton a invatat pe atitia si a sustinut asa multi misionari,datorita lui avem atitia azi ,si poate chiar unii dintre ei nu-l mai vad bine.este o rusine pt.noi ca se razboiesc fratii sa dea jos pe altii,in loc sa sringem rindurile si sa predicam evanghelia ca sa se intoarca oamenii la D-zeu asa cum se intorceau la conferintele fratelui.dar un lucru stim ca comoara lui este in cer.Si D-l isus a fost izgonit,pacat ca cei din lume vad asta.De ce nu-l lasati pe fratele Ton in pace?,ar vrea multi sa fie ca el,dar cred ca nu va mai fi nimeni ca fr.Ton sau ca fr. Wurmbrand.